To brudekjoler

bryllupsfotograf_oslo.jpg

Ane og Malin var det siste brudeparet jeg fotograferte i år, og for en avslutning på sesongen det ble. Jentene hadde lagt så mye arbeid i dagen sin. Det var en ære og glede å få lov til å fotografere dem på den store bryllupsdagen.
Jeg anbefaler å ta en ekstra titt på hvor fint og kult de hadde gjort det på de “enkle” lokalene. De hadde til og med byttet ut stolene som sto i et annet rom i bygget, for det passet enda bedre til stilen de gikk for.
Maten ble servert utenfor fra en foodtruck, så “enkelt” og godt.
I baren var det satt frem forskjellige flasker med og uten alkohol, på veggen hang det innrammede oppskrifter på hvordan du kunne lage din egen drink av det som var plassert ut.

Brudeparet hadde hele dagen innenfor murene til Gamlebyen i Fredrikstad. De gjorde seg klar sammen, på et søtt lite hotell i byen. Det var satt av god tid til alt, så ingenting skulle stresses med. Bryllupsbildende ble tatt på vei mot kirken, før vielsen. Malin og Ane hadde på forhånd sett seg ut et par steder hvor bildene kunne bli tatt, og det var helt perfekt.

Under vielsen ble hver av jentene fulgt opp av en forelder, de kom inn fra sidefløyene i stede for midtgangen. På denne måten kunne de komme inn samtidig og se på hverandre i det de går opp siste biten av kirkegulvet sammen.

Etter vielsen gikk turen rett bort til Eplehagen, her det ble det servert ostekake, som bokstavlig talt var en ost, godt brød og noe i glasset. Været var helt perfekt, så her var det bare for alle å kose seg. En liten rebuss gjennom byen for gjestene var arrangert. Etter at vinneren var kåret, var det på tide å sette seg til bords.

Kjolene deres var så lekre, men var nok litt tunge med alle perlene og sømmene. Etter middag ble det byttet til kort kjole og jumpsuite. Så danset de barbent resten av natta!