Heisann


Jeg heter Marianne og er grunnlegger av Stories by Marianne Wåhlberg og Monsterfoto. Stories er et eget konsept med fotografering hvor alle bildene blir tatt utendørs.  
Bryllup, spesielle anledninger og hyggelige øyeblikk blir foreviget. 
Stories er bilder i aktivitet og lek, sammen med de personene i verden som betyr aller mest for deg. 

Dere er spontane og eventyrlystne. Dere vil ikke bare ha de standard bildene hvor man ser inn i kamera. Dere vil være dere selv på den tøysete morsomme måten, sånn man er hjemme og bare foran hverandre.
Jeg er en fotograf som liker folk som er glade i hverandre, bryllup og naturen. Når man slår disse  tingene sammen kan vi lage en utrolig spennende og gøy dag for akkurat dere. 

Jeg bor like utenfor Oslo, på Bekkestua, med min mann. Her inviterer jeg dere gjerne til en prat og kaffe. Helt uforpliktende eller for å snakke om den store bryllupsdagen hvis dere har gifteplaner. 

 

Dette visste du kanskje ikke...

  • Jeg er ansiktsblind... Etter møtet har jeg mest sannsynlig glemt hvordan dere ser ut. Jeg husker bevegelser, kjennetegn og klær. Ulempen her er at man bytter jo klær.

  • Giftet meg høsten 2016 - utendørs - i regntøy

  • Vært i 41 land

  • Skulle gjerne bodd et sted der det er palmer.

  • Bachelor i grafisk design, å ta bilder i stedet for å illustrere dem ble min lidenskap

  • Folk flest som gifter seg, tar turen til Las Vegas, som har rundt 120 000 bryllup pr år. Det vil si over 300 pr dag. I Norge blir det inngått ca 22 000 giftemål årlig.

 
Hei, det er jeg som er Marianne

Hei, det er jeg som er Marianne