Oslo, Bjølsen, Kolonihave

2019-05-27_0012.jpg

Det er alltid så spennende å møte forlovede på fotografering før bryllupet. Hvem er de, hvordan ser de ut, hvordan er de? Kaja og Jacob var ingen unntak. De møtte jeg på Bjølsen hvor de var nyinnflyttet i studentboligene der.
De hadde tidligere i uka vært i en kolonihage og synes det var så koselig der. Vips var vi på vei for å ta kjærestebilder mellom minihus.

Til min store glede, som 80-tallsbarn. Så står vi plutselig foran et rødt hus med giraff i vinudet og et 2 tall på porten. Hvor er vi da? Jo, da Portveien 2 så klart. Til stor glede for fotografen, tror ikke kjæresteparet var i like stor ekstase som meg ;)

Vi hadde en fin tur rundt Bjølsen og deres nye hjem. Avsluttet fotograferingen foran studenboligen, som er en ombygd trikkehall. Nå er det bare å glede seg til neste gang vi møtes for bryllupsbilder.