Vinterbryllup på Oslo Rådhus

bryllup_Oslo_Rådhus.jpg

Noen tar litt andre valg når det kommer til bryllup, som å gifte seg på en fredag i Oslo Rådhus, sammen med kun nærmeste familie og forlovere. Man får en intim vielse og en liten fest, helt perfekt når man ikke ønsker å lage stor bryllupsfeiring.
Jonas og Emilie var veldig spente på sin bryllupsdag, da de troppet opp på Rådhuset i hovedstaden. I tillegg viste det seg at selveste ordførereren, Marianne Borgen, sto for vielsen. Det synes til og med jeg som fotograf var kjekt, da jeg ikke har opplevd det tidligere.

Etter vielsen ble bildene tatt utendørs, når man gifter seg i november er det også mindre sollys en midt på sommeren. Som gjorde at vi hadde litt begrenset med tid for å få bilder i dagslys.
Men havet er ikke langt unna når man er i Oslo, rett ned til kaia for å få bilder med hav i bakgrunnen. Emilie frøs nok litt i den egendesignede brudekjolen sin. Men biter tenne sammen for å få fine bryllupsbilder.

Det er ikke bare vielsen man kan gjøre sin egen stil på. Sjekk de kule skoene. Helt perfekte og passet godt til hennes personlighet. Fargerik bukett og blomster på kjolens overdel som hun hadde valgt selv.