Hvordan være en god gjest i bryllupet

Nå tenker du kanskje? "Hva, kan jeg være en god eller dårlig gjest?"
Ja det kan du faktisk. Det er mange småting du kan gjøre for å gjøre dagen til brudeparet enda litt bedre. 
Hvis man tenker på det, er det faktisk et stort kompliment å bli invitert i et bryllup. De ser på deg som en av sine nærmeste

1. VÆR PRESIS
Det første du kan gjøre som gjest er å dukke tids nok opp i kirken. Er vielsen kl 14, da møter du opp kl 1330. Kl 14 står bruden på kirketrappa klar for å gå inn. Tro meg, hun vil ikke ha følge av deg også.

2. BILDER
Du trenger faktisk ikke ta bilder av absolutt alt fra bryllupsdagen. Når bruden kommer gående mellom gjestene til sin kjære er det faktisk hyggelig om hun kan se ansikter og mennesker femfor mobiler og selfies. Det er så mange øyeblikk i løpet av bryllupsdagen du har mulighet til å ta bilder av bruden en akkurat dette ene spennende øyeblikket. Det er mye bedre å kunne se bruden i ansiktet. Smiler hun fra øre til øre? Er øynene fylt med gledestårer? Enn brudens far, som kanskje følger henne opp. Hvilke følelser er det å antyde her? Disse tingene klarer du ikke få med deg gjennom en mobilskjerm. Se på brudeparet, nyt øyeblikket og ta bilder senere

3. FØLG MED
Noen synes vielsen er flott og romantisk, mens andre aller helst skulle vært et helt annet sted. Hvis du har valgt å gå i dette bryllupet eller om du "måtte" så hjelper det ikke å sitte og surmule. Da kan du heller bare dra i stede for å skape dårlig stemning til resten av følget. Smil og kos deg, etter hvert vil du oppdage at du kanskje koser deg litt mer en du faktisk hadde tenkt! 
 

4. BIDRA
Planlegge et bryllup er mye jobb, det kan være stressende. Derfor er det deilig for brudeparet å kunne deligere ut oppgaver gjennom bryllupsdagen. Så de selv kan få slappe av så mye som mulig når selve dagen er her. Er det noe du kan hjelpe brudeparet med i forkant eller på selve bryllupsdagen?
Tilby deg å hjelpe til. Det kan være alt fra kakebaking, sable stoler eller pakke opp gaver

 

30viktoria-og-jan-endre_tønsberg_bryllupsfotograf_marianne-wahlberg-54-copy.jpg